Schabowy panierowany Panierowany filet z kurczaka nadziewany masłem – de Vollaile Pieczeń wieprzowa w ciemnym sosie chlebowym
Dodatki:
Kluski śląskie Gotowane ziemniaki
Bukiet surówek:
Marchewka Zasmażana kapusta Mizeria
Deser:
Tort, ciasto, owoce we własnym zakresie
Napoje bezalkoholowe:
0,5 l na osobę (soki owocowe, woda mineralna)
Bufet kawowy:
Kawa* Herbata
*kawa espresso, latte macchiato, cappuccino płatne dodatkowo według zamówienia
Odpowiednie dekoracje:
Pokrowce, Świeże kwiaty Świece
Menu 02
Zupa (należy wybrać jedną pozycję przed uroczystością):
Domowy rosół z makaronem lub Zupa krem ze szparagów z szynką szwarcwaldzką
Dania główne (3 dania serwowane na półmiskach):
Roladka wołowa w ciemnym sosie Polędwiczka wieprzowa w prawdziwkach Panierowany filet z kurczaka nadziewany masłem – de Vollaile
Dodatki:
Kluski śląskie Gotowane ziemniaki
Bukiet surówek:
Marchewka Zasmażana kapusta Buraczki tarte z cebulką
Deser:
Tort, ciasto, owoce we własnym zakresie
Przekąski zimne (serwowane na półmiskach):
Chrupiące pieczywo Domowe smarowidła Sałatka grecka Sałatka z kurczakiem i ananasem Pieczone mięsa (schab, karczek, boczek) Jaja w sosie tatarskim z wędzonym łososiem Francuskie sery z orzechami i winogronem Śledzik w estragonie Domowe pasztety
Napoje bezalkoholowe:
1 l na osobę (soki owocowe, woda mineralna)
Bufet kawowy:
Kawa* Herbata
*kawa espresso, latte macchiato, cappuccino płatne dodatkowo według zamówienia