Korzystamy ze świeżych, miejscowych i europejskich produktów. Dlatego nasi Goście wracają i nas polecają. Jeśli chcesz podzielić się z nami swoimi umiejętnościami i uczyć się zupełnie nowych rzeczy- to nasza oferta skierowana jest właśnie do Ciebie.
Wiesz jak przygotować tradycyjny polski żurek i klasyczne żeberka? I co zrobić z wagyu i żabnicy? To Ciebie szukamy!
Poszukujemy osób chcących rozwijać się w gastronomii pod okiem doświadczonego Szefa, znawcy kuchni i wina. Bardzo ważna jest dla nas dobra atmosfera w zespole. To dzięki naszym pracownikom jesteśmy kreatywni.
Daj się bliżej poznać!
Kandydatów prosimy o przesłanie CV na adres e-mail:
hotel@sowiadolina.com.pl lub kontakt telefoniczny.
Po wstępnej weryfikacji wybrane osoby zaprosimy
na spotkanie indywidualne.
Konieczna adnotacja o zgodzie na przetwarzanie danych
osobowych w procesie rekrutacji.